Hero image

Turvaa verkkotunnuksellesi

Verkkotunnuksesi ovat meillä hyvässä hoivassa, ja siihen liitetyt turvaominaisuudet suojaavat palvelusi kyberhyökkäyksiltä ja sähköpostisi huijausyrityksiltä.

Pilvia Verkkotunnus -palvelu on Sinulle, joka haluat yhden kumppanin huolehtimaan niin verkkotunnuksen rekisteröinnin, uusimisen kuin tekniset muutoksetkin.

Pilvialta saat henkilökohtaisen kontaktin, jolle voit aina soittaa verkkotunnus-asioissa. Ei enää siirtoavaimia, välittäjänvaihtoja eikä vanhentuneita tunnuksia tai unohtuneita salasanoja. Pilvia on domainvastaavasi jatkossa.

Huolenpito

Huolehdimme verkkotunnuksen nimipalvelinmuutokset, uusimisen ja rekisteröinnin puolestasi

Turvallisuus

Turvaominaisuudet nopeuttavat sivustosi toimintaa ja suojaavat verkkohyökkäyksiltä

Suojaus

Sähköpostin suojaustoimet varmistavat viestiesi perillemenon ja suojaavat huijausyrityksiltä

Asiakkailta

"Halusimme aikaa säästävän ja luotettavan palvelun kaikille verkkotunnuksillemme. Tästä syystä valitsimme Pilvian. Yhteistyö on vaivatonta ja nopeaa. Voimme keskittyä olennaiseen, kun tiedämme, että verkkotunnuksemme on kaikki Pilvian hoidossa!

Jakke Varjonen
Tietohallintopäällikkö
Neuroliitto

Ominaisuudet

Yhteistyökumppanit

Pilvia toimii yhteistyössä tietoturvayhtiö Cloudflaren kanssa. Cloudflaren verkko kattaa koko maailman ja reunapalvelimia on yli 250 kaupungissa ja mahdollistaa kattavan ja nopean suojan palvelujesi eteen.

.fi verkkotunnukset ylläpidämme liikenne- ja viestintävirasto Traficomin kanssa, ja muut päätteet hollantilaisen kumppanimme RealtimeRegisterin palvelun kautta. Nimipalvelimina (DNS) käytämme Cloudflaren Anycast verkossa toimivia nimipalvelimia.

Sähköpostin turvallisuusominaisuudet ja niiden valvonnan hoidamme hollantilaisen kumppanimme Mailhardenerin kanssa.