Uudenaikaista tietoturvaa mutkattomasti
Pilvialta saat yrityksen tarpeet huomioivaa ja asiantuntevaa apua verkkotunnusten, sähköpostien ja verkkosivujen suojaamiseen.
Customer profile user interface

Turvaa palvelusi

Cloudflare on maailmanlaajuinen reunapalvelinverkko, joka mahdollistaa sivustojen nopean ja luotettavan saatavuuden, sekä estää palveluihin kohdistettuja hyökkäyksiä tehokkailla DDOS ja WAF suojilla.

Pilvia auttaa sinua valjastamaan Cloudflaren omaan käyttöösi ja pitämään palvelusi turvallisena ja aina saatavilla.

Customer profile user interface

Suojaa sähköpostisi

Sähköpostin suojaustoimet varmistavat viestiesi perillemenon ja suojaavat huijausyrityksiltä.

Pilvia auttaa sinua ottamaan nykypäivän sähköpostin suojausstandardit (DKIM, DMARC, MTA-STS) käyttöön.

Inbox user interface

“Kun kuulimme Pilvian tarjoamasta sähköpostin suojauspalvelusta, emme epäröineet hetkeäkään sen ottamista käyttöömme. Vakuutuimme Pilvian asiantuntevuudesta ja myös käytännön toimet usean eri suojaustason käyttöönottamiseksi sujuivat ketterästi. Nyt voimme keskittyä omaan liiketoimintaamme ja luottaa siihen, että brändimme ja domainimme on suojattu huijarien varalta.”

Jani Kärkkäinen
Founder, Supermind Oy

Yhteistyökumppanit

Cloudflare partner
Google Cloud partner

Rautaista osaamista jo vuodesta 2002

Tärkein arvomme luottamus. Haluamme auttaa ja tuoda vahva asiantuntijuutemme asiakkaidemme käyttöön. Annamme asiakkaallemme aikaa keskittyä olennaiseen, kun me huolehdimme, että verkkotunnukset toimivat, tekniset ratkaisut ovat kunnossa ja nettisivut ovat turvassa. Haluamme tuoda asiakkaallemme digitaalista hyvinvointia.

Sami Niemi

Pilvia Oy:n perustaja