Hero image

Uudenaikaista tietoturvaa mutkattomasti

Pilvia suojaa verkkotunnukset, sähköpostit, nettisivut, verkkokaupat ja -palvelut

Kyberhyökkäykset ja sähköpostihuijaukset ovat yleistyneet. Tietoturva on erittäin tärkeää ihan jokaiselle yritykselle pienestä suureen.

Tarjomassamme palomuuriratkaisussa (WAF) sivustosi liikenne ohjataan reunapalvelimien kautta, joissa liikenne analysoidaan ja ohjataan siitä eteenpäin varsinaiselle sivustolle. Palvelunestohyökkäykset (DDOS) pysäytetään reunapalvelimella, eivätkä hyökkäykset pääse verkkopalveluusi asti.

Suojaamme verkkotunnuksesi varmenteilla (DMARC, SPF, DKIM) jotta kukaan ei voi lähettää väärennettyjä sähköposteja nimissäsi.

Asiantuntijuus

Pilvialta saat yrityksen tarpeet huomioivaa asiantuntevaa apua tietoturva-asioissa.

Valvonta

Valvomme verkkotunnuksesi toimintaa ja määrittelemme sopivimmat tietoturvapalvelut.

Suojaus

Palomuuriratkaisu tarjoaa murtovarmuuden ja kulunvalvonnan estämään murtoyritykset verkkotunnuksiin.

Asiakkailta

Supermind kehittää täydennystilaamisen optimoinnin ohjelmistoratkaisua vähittäis- ja tukkukaupoille. Asiakkaidemme tietojen ja oman brändimme suojaaminen on meille ehdottoman tärkeä asia. Kun kuulimme Pilvian tarjoamasta sähköpostin suojauspalvelusta, emme epäröineet hetkeäkään sen ottamista käyttöömme. Vakuutuimme Pilvian asiantuntevuudesta ja myös käytännön toimet usean eri suojaustason käyttöönottamiseksi sujuivat ketterästi. Nyt voimme keskittyä omaan liiketoimintaamme ja luottaa siihen, että brändimme ja domainimme on suojattu huijarien varalta.

Jani Kärkkäinen
Founder
Supermind Oy

Yhteistyökumppanit

Pilvia toimii yhteistyössä tietoturvayhtiö Cloudflaren kanssa. Cloudflaren yli 250 kaupunkia kattava maailmanlaajuinen reunapalvelinverkko mahdollistaa kattavan ja nopean suojan palvelujesi eteen.

Sähköpostin turvallisuusominaisuudet ja niiden valvonnan hoidamme yhteistyössä hollantilaisen kumppanimme Mailhardenerin kanssa.